skip to Main Content
Cheque Voor Het Wereldvrouwenhuis

Cheque voor het Wereldvrouwenhuis

Gisteren, op Internationale Vrouwendag, speelde Instant Love voor een uitverkochte zaal in Lux Nijmegen. Na afloop van de voorstelling stond De Ontmoeting op het programma; een speciaal nagesprek waarin verdieping wordt geboden op de thematiek van de voorstelling en inzicht wordt gegeven in de beweegredenen van de makers.

Te gast was Victorine Franke, vrijwilligster bij het Wereldvrouwenhuis Mariam van Nijmegen dat al zes jaar tijdelijke opvang en begeleiding biedt aan vrouwen zoals Grace uit Instant Love, die geen verblijfspapieren hebben. Via Berlin en Cello Octet Amsterdam hebben de afgelopen periode geld ingezameld voor het Wereldvrouwenhuis door na afloop van de voorstelling Instant Love t-shirts te verkopen. Ook konden bezoekers een donatie doen. Gisteren ontving het Wereldvrouwenhuis Mariam van Nijmegen een cheque met de tussenstand van het opgehaalde bedrag; maar liefst € 4768,58!

Doneren of een shirt kopen kan nog steeds. Ook een steentje bijdragen? Neem contact op per email naar steffie@viaberlin.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Deze velden zijn verplicht

Back To Top